Camps

Camp på kanten

Kom med på oplevelsesrig camp, hvor det bliver grænseoverskridende, sjovt og lærerigt. Camp på Kanten er en sikker succesoplevelse for unge i 7.-9. klasse, der enten er i risiko for at udvikle problemer eller som allerede udviser risikoadfærd. Campen kører over 1-3 dage og er udviklet i samarbejde med Manova A/S.

På campen fokuserer vi på at styrke unges mentale, sociale og fysiske sundhed. Det gør vi ved at give unge et bedre mentalt fundament for at skabe sig en værdifuld fremtid. Campen fremmer unges selvtillid, selvværd og selvindsigt.

Målet er, at de unge tilegner sig viden om egne styrker og svagheder for derigennem at blive en stærkere beslutningstager. De unge skal ud af deres komfortzone og ind i udviklingszonen for at skabe gåpåmod og personlig udvikling.

Camp21

Camp21 er en sundhedsfremmende og kriminalitetsforbyggende indsats, rettet mod unge i alderen 14-17 år. Formålet er at styrke de unges mentale, sociale og fysiske sundhed, klæde dem på til at bestå 9. klasseseksamen og forebygge kriminalitet, radikalisering og misbrug. Campen forløber sig over 21 dage efterfuldt af et mentor- og undervisningsforløb, som afholdes i samarbejde med kommunerne.