Mød vores Mind Movers

Vores Mind Movers reprænsenterer forskellige fagligheder og kompetencer, der alle imødekommer arbejdet med unge i øjenhøjde.

Personlige fortællere

Vores personlige fortællere har til formål at øge unges refleksionsevner samt handlekompetencer og derved øge troen på sig selv og egne evner. De tager fx ud på skoler, institutioner, foreninger og ungdomsklubber og møder unge i øjenhøjde. Mind Movers personlige fortællere har forskellige baggrunde og historier. Fælles for dem er et mod på at dele sin livsfortælling, som indebærer det at have det svært og livets mange udfordringer. De har særligt fokus på, hvordan de i dag håndterer disse udfordringer og er blevet stærkere.

Afshin
Rikke
Jamil
Marina

Dialogskabere

Dialog bidrager til øget forståelse og fællesskab blandt unge. Vi skaber dialog omkring livsvalg, fællesskab, identitet og værdier. Mind Mover uddanner dialogskabere til at forberede, designe og facilitere dialogforløb blandt unge på fx skoler, fritidsklubber, foreninger. Indsatsen tager udgangspunkt i, at disse steder spiller en central rolle for unges udvikling af demokratiske og sociale kompetencer samt for deres trivsel og personlige udvikling. Formålet er at bidrage til øget trivsel og at alle stemmer bliver hørt og anerkendt som en ligeværdig del af fællesskabet.

Sandra
Mark
Anika
Mette
Nadia

Uddannelsesambassadører

Kom under huden på dygtige faglærte, der har fulgt deres drøm og uddannet sig inden for et fag, som de nu mestrer. Vores faglærte uddannelsesambassadører besøger skoler og institutioner mv. Her giver de en ærlig beretning om den uddannelse, de har gennemført og skaber dialog med de unge. I værkstedets ånd løser ambassadørerne også en praktisk opgave med de unge inden for det pågældende fagområde. Foruden at give de unge et indblik i deres fag, har uddannelsesambassadørene til formål at øge de unges tro på egne evner.

Kasper
Benjamin
Katrine
Oliver

Forældre- og unge coaches

Mind Mover tilbyder coaching forløb i øjenhøjde. Målgruppen er alle slags unge samt forældre uanset stå sted. Vi møder målgruppen i øjenhøjde. Hvad end det er unge der har svært ved at passe sin skole, uddannelse eller arbejde eller forældre, der har brug for støtte og redskaber i forhold til at skabe overblik i eget liv. Vi arbejder ud fra en anerkendende tilgang med fokus på det narrative. Vi fokuserer på at udvikle de rige fortællinger, der har fundet sted i de unges og forældrenes liv.

Jamil
Sahin
Michael
Sandra
Freja

Advisory Board

Mind Movers Advisory Board består af forskellige fagfolk inden for børn og unge området. De er til for at rådgive Mind Mover i diverse beslutningstagen.

Michael
Marina
René

Øvrige fagfolk

Mind Movers øvrige og dygtige fagfolk består blandt andet af koordinatorer, kommunikationsmedarbejdere og praktikanter.

Kira

Sanae